Başkan Çolakbayrakdar, yol yapım çalışmalarını inceledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Elagöz'deki yol yapım çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,...

31 Temmuz 2022 Pazar 13:25
Başkan Çolakbayrakdar, yol yapım çalışmalarını inceledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Elagöz'deki yol yapım çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Elagöz'den başlayıp Hasanarpa, Yazır ve Akın Mahallesi'ne ulaşım sağlayan 2 bin 800 metre uzunludaki yolu, etaplar şeklinde alt yapısıyla birlikte yeniliyor.

İkinci etap çalışmalarını inceleyen Çolakbayrakdar, merkez ve kırsal mahallelere her alanda hizmet ulaştırmaya devam ettiklerini ve daha konforlu bir Kocasinan için hizmet ürettiklerini, yapılan hizmetlerle kırsal mahallelerinin de kaderinin olumlu yönde değiştiğini belirtti.

Her mahallenin ihtiyacına göre yatırım yaptıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, "Hemşehrilerime hizmet ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da mahallelerimizin ihtiyaçlarını aciliyetine göre birer birer yerine getirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.