Başkan Çolakbayrakdar'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.​​​​​​​Mesajında Kocasinan Belediyesinin büyük bir aile olduğunu ifade eden Çolakbayrakdar,...

29 Nisan 2021 Perşembe 17:03
Başkan Çolakbayrakdar'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

​​​​​​​Mesajında Kocasinan Belediyesinin büyük bir aile olduğunu ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesiyle, bizler yaratılmışların en şereflisi olan insana hizmet etmek için çalışıyoruz. Bunun sorumluluğu içerisinde hareket ediyoruz. Bu noktada gece ve gündüz, hafta sonu, bayram ve tatil demeden yaklaşık bin 500 çalışanımızla gayret ediyoruz. 'Çalıştırdıklarınızın haklarını alın terleri kurumadan verin’ diyen Peygamberin ümmeti olarak bu anlayışı hayatımıza rehber edindik. Özellikle işçimizi, çalışanımızı bu memlekete hizmet edenler olarak gördüğümüz için onların hak ve hukuklarını koruyoruz. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi her zaman işçi dostu belediye olmuştur. Emek ve alın teriyle şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.