Başkan Memduh Büyükkılıç, Başakpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başakpınar Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Büyükkılıç, Başakpınar...

13 Temmuz 2021 Salı 16:31
Başkan Memduh Büyükkılıç, Başakpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başakpınar Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Büyükkılıç, Başakpınar Mahallesi meydanında vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerini birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bu tür ziyaretleri önemsediklerini vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce Başakpınar'ın güzel insanlarıyla bir araya geldik. Tıp fakültesinde ihtisas yaptığım dönemden doktorluk dönemime, Milli Gençlik Vakfı'ndan ve daha sonraki süreçlerimizde de her zaman bize dua edip sahip çıkmışlardır. Onların güzel çaylarını içtik. Muhabbet ettik. Tevazu içerisinde istekleri var. Onları da yapmak bize yakışır. Bize yakışmayan söz verip yapmamak. Bize yakışmayan doğruları paylaşmamak. Bize yakışmayan emanete hıyanet etmek. O açıdan çok şükür biz bunlara da tenezzül etmeyiz. Biz ne söz verdiysek, verdiğimiz sözü yerine getiririz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.