Başkan Memduh Büyükkılıç, KASKİ yöneticileriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir ve üst düzey yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

13 Ekim 2021 Çarşamba 11:53
Başkan Memduh Büyükkılıç, KASKİ yöneticileriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir ve üst düzey yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2022 yılında yapılacak yatırımların ele alındığı toplantıya Büyükkılıç'ın yanı sıra KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yılında yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, "Allah'a şükürler olsun şehrimizin altyapı bağlamında ciddi manada sorunu yok. Ancak zaman zaman yeni yerleşme bölgelerinde ya da yenilenmesi gereken bölgelerde yapacağımız yatırımlar konusunda planlamamız, değerlendirmelerimiz söz konusu." ifadelerini kullandı.

Altyapı kuruluşlarının uyum içerisinde çalışma yürütmesinin önemine dikkat çeken Büyükkılıç, sözlerini şunları kaydetti:

"Gerek genel müdürümüze, genel müdür yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza ve her kademedeki KASKİ çalışanlarımıza şehrimizin ruhuna uygun, güvenilir anlayış içerisinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah büyükşehirlerin konforunu yaşatan, büyükşehirlerin sıkıntılarını bize yaşatmayan böylesi güzel ekibimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyor, bizleri seven, güvenen hemşehrilerimize layık olma yolunda da gayret göstereceğimizi buradan paylaşmak istiyorum. Altyapı kuruluşlarının uyum içerisinde çalışma yapıyor olması çok önemli."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.