Başkan Memduh Büyükkılıç, pandemi toplantısına katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önlenebilmesine yönelik çalışmalarını sürdüren İl Pandemi Kurulu Toplantısına katıldı.Büyükşehir Belediyesinden...

19 Şubat 2021 Cuma 17:25
Başkan Memduh Büyükkılıç, pandemi toplantısına katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önlenebilmesine yönelik çalışmalarını sürdüren İl Pandemi Kurulu Toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, toplantı Vali Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleştirildi.

Burada salgınla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, toplum sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını engellemek amacıyla sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 16 ilçeyi de kapsayan pandemi mücadelesi yaptığı ve ilçelere de destek sağladığını hatırlatan Büyükkılıç, toplu ulaşım başta olmak üzere vatandaşların yoğun bulunduğu yerlere ilişkin tedbirlerin kararlılıkla uygulandığına işaret etti.

Büyükkılıç, salgınla mücadele kapsamında aynı hassasiyetle tedbir ve önlemleri sürdüreceklerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.