Başkan Mustafa Yalçın, e-spor kulübünü ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor bünyesinde kurdukları lisanslı e-spor kulübünü ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklama göre, Yalçın, Kayseri'nin ilk lisanslı e-spor kulübünün...

22 Mart 2021 Pazartesi 17:00
Başkan Mustafa Yalçın, e-spor kulübünü ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor bünyesinde kurdukları lisanslı e-spor kulübünü ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklama göre, Yalçın, Kayseri'nin ilk lisanslı e-spor kulübünün tesisini ziyaret ederek sporcularla görüştü.

Kayseri'nin ilk lisanslı e-spor kulübünü kurduklarını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Günümüz gençliğinin hem teknolojik hem de bilgi işlem açısından beklentilerini karşılamak üzere bir takım çalışmalarımız vardı. Bu bağlamda geçen yıl temmuzda kulübümüzü kurmuştuk ancak pandemiden dolayı biraz yavaşlamıştık. Artık faaliyetlerimize başlıyoruz. Günümüz gençlerimizin hem bilgisayar üzerinden hem de diğer oyun konsolları üzerinden takip ettiği bu sistem dünyada çok farklı bir yere geldi. Biz de gençlerimize bu yönde bir kapı açmış olduk. Kendilerine başarılar diliyor, kulübün kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kulübümüzün açılışı hayırlı uğurlu olsun."

​​​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.