Başkan Palancıoğlu'na, Hunat Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Gümüşgöz'den ziyaret

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu Hunat Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz ziyarette bulundu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gümüşgöz ziyarette, Başkan Palancıoğlu'na esnafa sağlanan...

21 Şubat 2021 Pazar 11:57
Başkan Palancıoğlu'na, Hunat Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Gümüşgöz'den ziyaret

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu Hunat Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz ziyarette bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gümüşgöz ziyarette, Başkan Palancıoğlu'na esnafa sağlanan destek ve kira kolaylığından dolayı teşekkür etti.

Palancıoğlu, esnaf ile her zaman dayanışma ve birliktelik içerisinde olacaklarını belirtti.

Esnafın yüzünün güleceği çalışmalara imza atacaklarını anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Hunat Çarşısı 30 esnafın yer aldığı büyük çarşılardan. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak elimizden geldiğince pandemi döneminde destek olduk. Kapalı olan esnafımızdan kira almadık, açık olan esnafımıza ise kira ertelemesi yaptık. Esnafın yaşaması lazım ki çarklar dönsün. Esnafımızın önünü açacak her türlü çalışmayı yapmamız lazım. Hunat Çarşısı'nda ev sahibi olarak çeşitli hizmetlerimiz olacak."

Gümüşgöz de esnaf olarak zor ve sıkıntılı dönem geçirdiklerini ancak Melikgazi Belediyesinin kendilerine bu süreçte destek olduğunu ifade etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.