Başkan salça kaynattı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, mahalle ziyaretlerinde salça kaynattı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özkan, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip, isteklerini dinliyor.Özkan, son olarak İlhanlı...

11 Eylül 2018 Salı 15:38
Başkan salça kaynattı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, mahalle ziyaretlerinde salça kaynattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özkan, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip, isteklerini dinliyor.

Özkan, son olarak İlhanlı Mahallesi'nde ev kadınları ile sohbet etti, onlarla birlikte salça kaynattı.

Niğde'deki gelişim ve değişim üzerinde duran Özkan, "Şimdi şehrimizi daha da ileriye götürecek büyük projeler üzerinde duruyoruz. Amacımız Niğde'yi her alanda yaşanabilir bir kent yapmak, bölgesinin cazibe merkezi haline getirmek." dedi.

Öte yandan, İlhanlı, Nar, Aşağı Kayabaşı, İnönü, Efendibey, Şehitler, Dere, Yenice, Selçuk mahallelerinde kurulan hizmet çadırları da, Şahsüleyman ve Şahinali mahallelerini kapsayacak şekilde genişletilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.