Başkan Şimşek vatandaşlarla buluştu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, güzel havaların tadını Atatürk Sahil Parkı’nda çıkaran Gölbaşılılar ile sohbet etti.Gölbaşı’nda hayata geçecek olan projelerden ve yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan...

05 Şubat 2021 Cuma 15:04
Başkan Şimşek vatandaşlarla buluştu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, güzel havaların tadını Atatürk Sahil Parkı’nda çıkaran Gölbaşılılar ile sohbet etti.

Gölbaşı’nda hayata geçecek olan projelerden ve yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Şimşek, “Siz değerli hemşerilerimizin talepleri bizler için çok kıymetli. Yaptığımız her çalışmada sizlerin Gölbaşı'mızda daha kaliteli bir yaşam sürmesini amaçlıyoruz. Sizlerle bir araya gelmemiz, ilçemize ve mahallelerimize hakim olmamızı sağlıyor. Sorunları yerinde tespit ediyor, talepleri direkt sizlerden dinliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gençlerle konuştuktan sonra onlara bilardo tesisi hakkında bilgi veren Şimşek, “Yıllardır dile getirmiş olduğumuz uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabileceğimiz 2 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip Uluslararası Bilardo Kompleksi şantiyesinde çalışmalarımız başladı. Gölbaşı Belediyemiz sporun merkezi olma yolunda büyük adımlar atıyor. Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmayı amaçlıyoruz. Türkiye Bilardo Federasyonunun en yakın zamanda Gölbaşı’na taşınmasını planlamaktayız. İlçemizin çehresine yakışacak atılımlar içinde bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hem sporun kalitesine uygun hem de hizmet ağının sağlıklı bir şekilde sunulacağı federasyon binamız da burada hizmete girecek.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.