Başkan Yalçın, Kış Çalışmaları Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kış Çalışmaları Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, kırsal mahallelerdeki yol ve hava durumunu inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Yalçın merkezdeki ziyarette...

22 Aralık 2021 Çarşamba 17:13
Başkan Yalçın, Kış Çalışmaları Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kış Çalışmaları Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, kırsal mahallelerdeki yol ve hava durumunu inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Yalçın merkezdeki ziyarette yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yalçın burada, Yazyurdu Mahallesi'nde kar temizliği yapan belediye çalışanı Mümin Demirel ile kurulan bağlantıyla yağış durumu ve yollardaki trafik akışı hakkında bilgiler aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, teknolojinin tüm imkanlarından yararlandıkların belirtti.

İhbarlara gerek kalmadan gerekli işlemlerin yapılma imkanı olduğunu aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

"22 kırsal mahallemizin tamamında kamera sistemi var. Kamera sistemleri hem bizim kış çalışmalarının koordinasyonunu sağlamakta hem de güvenlikte çok işimize yarıyor. Kaymakamlığımız, jandarmamız da yer yer bu teknolojik imkanlarımızdan yararlanıyor. Kayseri ve civarında ilk kar yağan köyler Talas'a ait köyler. Cebir, Yazyurdu gibi yüksek rakımlı mahallelerimizde görev yapan arkadaşlarımızla anında bağlantı yapıyoruz. Bir sıkıntı yok çok şükür ve zaten biz hazırdık."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.