Başkentin kültür yolundaki ödüllü etkinlikte “sanat aşkına“ koşulacak

- Başkent Kültür Yolu Festivali'nin son gününde kültür yolu güzergahında "Sanat Aşkına Koş" sloganıyla düzenlenecek koşu yarışında dereceye girenlere kadın ve erkek kategorilerinde ayrı ayrı para ödülü verilecek

10 Haziran 2022 Cuma 15:24
Başkentin kültür yolundaki ödüllü etkinlikte “sanat aşkına“ koşulacak

ANKARA (AA) - Başkent Kültür Yolu Festivali'nin son gününde "Sanat Aşkına Koş" sloganıyla kültür koşusu düzenlenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca festival kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilecek Başkent Kültür Yolu Koşusu, pazar günü 5 kilometrelik festival güzergahında yapılacak.

Bin kişilik kontenjan ayrılan koşu, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nden başlayacak ve CSO Ada Ankara'da son bulacak. Katılmak isteyenler "https://www.ceoevent.com.tr/baskent-kultur-yolu-kosusu-katilim-formu" adresinde yer alan formu dolduracak.

Etkinlik için form dolduranların 40 liralık giriş ücreti ödeyeceği yarışma için katılımcılara tişört, göğüs numarası, madalya ve kumanyanın yer aldığı kit verilecek.

Koşu için başvuruda bulunanlar kendileri için hazırlanan kitleri yarın 10.00-18.00 saatleri arasında CSO Ada Ankara'dan teslim alabilecek. Yaşı 18 ve üzerinde olanların katılabileceği koşunun startı 12 Haziran Pazar günü saat 9.30'da verilecek.

"Sanat Aşkına Koş" etkinliğinde kadın ve erkek kategorisinde birinci olanlar 7 bin 500, ikinciler 5 bin, üçüncüler ise 2 bin 500 liralık ödülün sahibi olacak.

Katılımcılar, etkinliğe ilişkin detaylara "https://www.baskentkulturyolu.com/etkinlikler/sanat-askina-kos" adresinden ulaşabilecek.

Son Güncelleme: 10.06.2022 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.