Başkentin muhtarları sorunlarını yarın başlayacak programda müzakere edecek

- Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek "Muhtarlar Müzakere Ediyor" programının ilk toplantısına ilk etapta 50 muhtar katılacak

13 Ocak 2022 Perşembe 10:42
Başkentin muhtarları sorunlarını yarın başlayacak programda müzakere edecek

ANKARA (AA) - Başkentin muhtarları, yarın başlayacak "Muhtarlar Müzakere Ediyor" programı kapsamında mahalle ve bölge sorunlarını büyükşehir belediye yetkilileriyle görüşecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Muhtarlıklar Daire Başkanlığınca başlatılan "Muhtarlar Müzakere Ediyor" programının ilk toplantısı, 14-16 Ocak tarihleri arasında Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

Yıl boyu devam edecek toplantılarda muhtarlar, ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kent Estetiği Daire Başkanlığı yetkilileriyle bir araya gelerek ilçelerine yönelik talep ve sorunları yüz yüze anlatma fırsatı bulacak.

Kaldırımdan asfalta, altyapıdan sosyal ihtiyaçlara kadar tüm sorunların daha hızlı çözülmesini sağlamak amacıyla Kızılcahamam'da düzenlenecek toplantıya ilk etapta, 25 ilçenin Muhtar Dernek Başkanlarının da yer alacağı 50 muhtar katılacak.

Her ay düzenli olarak yapılacak toplantılarda, bir önceki ayın performans raporları muhtarlarla paylaşılacak. Ayrıca, program kapsamında muhtarlara vatandaşlarla daha verimli iletişim sağlayabilmeleri için uzman eğitmenler tarafından "Etkili İletişim" dersleri de verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.