Başkentte 398 yabancı menşeili GSM hattı ele geçirildi

ANKARA (AA) - Başkentte 398 yabancı menşeili GSM hattı ele geçirildi.Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, terör ve suç...

22 Kasım 2021 Pazartesi 16:02
Başkentte 398 yabancı menşeili GSM hattı ele geçirildi

ANKARA (AA) - Başkentte 398 yabancı menşeili GSM hattı ele geçirildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, terör ve suç örgütlerinin genellikle deşifre olmalarını önlemek amacıyla sosyal medya uygulamalarında ve yasal olmayan bahis sitelerinde kullandıkları değerlendirilen yurt dışı menşeili sim kartları satıldığı tespit edildi.

Yenimahalle'de bir iş yerine yapılan operasyonda 398 yabancı menşeili GSM hattı ele geçirildi. Telefon hatlarını sattığı tespit edilen D.E. gözaltına alındı.

D.E, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan hakkında yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.