Başkentte askeri malzeme satan ve Kovid-19 tedbirleri nedeniyle kapalı olan 2 dükkana zorla girildi

ANKARA (AA) - Başkentte tam kapanma nedeniyle kapalı olan 2 dükkana kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce zorla girildi.Alınan bilgiye göre, polis ekipleri ihbar üzerine GMK Bulvarı ile YHT Garı'nı birbirine bağlayan alt geçitteki çarşıda...

16 Mayıs 2021 Pazar 17:17
Başkentte askeri malzeme satan ve Kovid-19 tedbirleri nedeniyle kapalı olan 2 dükkana zorla girildi

ANKARA (AA) - Başkentte tam kapanma nedeniyle kapalı olan 2 dükkana kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce zorla girildi.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri ihbar üzerine GMK Bulvarı ile YHT Garı'nı birbirine bağlayan alt geçitteki çarşıda bulunan, askeri malzeme ve ayakkabı satan dükkanlara cam kapısı kırılarak girildiğini tespit etti.

Dükkan sahiplerine ulaşarak bilgi veren polis ekipleri, elektrik panolarına da zarar verdiği belirlenen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.