Başkentte bayramın üçüncü gününde de hayvan pazarlarında kurban satışları sürüyor

ANKARA (AA) - Başkentte Kurban Bayramı'nın üçünü gününde de hayvan pazarlarında kurban satışları devam ediyor. Kurban ibadetini bayramın üçüncü gününe bırakan bazı vatandaşlar, kurban satış alanlarına geldi. Hayvan pazarlarında...

22 Temmuz 2021 Perşembe 14:51
Başkentte bayramın üçüncü gününde de hayvan pazarlarında kurban satışları sürüyor

ANKARA (AA) - Başkentte Kurban Bayramı'nın üçünü gününde de hayvan pazarlarında kurban satışları devam ediyor.

Kurban ibadetini bayramın üçüncü gününe bırakan bazı vatandaşlar, kurban satış alanlarına geldi. Hayvan pazarlarında bayramın ilk günü yaşanan yoğunluğa girmek istemeyen, tatilden yeni dönen veya daha uygun fiyatlı kurban almayı planlayanlar da kurban satıcılarıyla pazarlık yaptı.

Kurban satış yerlerinin, bayramın birinci ve ikinci gününe göre daha sakin olduğu görüldü.

Çubuk'tan gelen besici Abdullah Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 80 kurbanlıktan 20 tanesini sattığını söyledi. Yem ve saman maliyetinin arttığına işaret eden Demir, vatandaşların tatile çıktığını ve hayvanların ellerinde kaldığını ifade etti.

Kurban alıcısı Fatih Çölgeçen de, tatilden yeni döndükleri için kurban alımını bugüne bıraktıklarını belirtti.

Aksaray'dan gelen kurbanlık satıcısı Ramazan Tav ise satışların iyi olduğunu ifade ederek, "Ankara halkına teşekkür ederiz. 300 koyun getirdik 25-30 tane kaldı. Bitirdik." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.