Başkentte belediye otobüslerinin koltuk döşemeleri yenilenecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), solo otobüslerde eskiyen ya da ekonomik ömrünü tamamlayan koltuk kılıflarını yenileyecek.ABB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, EGO Genel Müdürlüğüne ait 610 adet 2009, 2010 ve 2011...

27 Temmuz 2020 Pazartesi 13:42
Başkentte belediye otobüslerinin koltuk döşemeleri yenilenecek

 - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), solo otobüslerde eskiyen ya da ekonomik ömrünü tamamlayan koltuk kılıflarını yenileyecek.

ABB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, EGO Genel Müdürlüğüne ait 610 adet 2009, 2010 ve 2011 model solo otobüsteki 18 bin 910 koltuk kılıfının fazla aşınma ve yıpranmadan dolayı 3 ay içinde değiştirilmesi planlanıyor. Bunun için vatandaşlara, EGO otobüslerindeki koltuk döşemelerinin tasarımını soran bir anket de düzenleniyor.

Başkentliler, ankete katılmak için Başkent Mobil uygulaması, EGO Genel Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sayfaları üzerinden beğendikleri koltuk kılıfı tasarımına oy verebiliyor.

Son Güncelleme: 27.07.2020 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.