Başkentte kaçak tütün operasyonu

- Keçiören'deki apartmanın sığınağında ihbar üzerine yapılan aramada 14 kilo 200 gram kıyılmış kaçak tütün, satışa hazır 10 bin 500 adet sigara 600 boş makaron ve orijinal paketlerinden sökülmüş 195 adet TAPDK bandrolü ele geçirildi - Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı

31 Temmuz 2021 Cumartesi 15:35
Başkentte kaçak tütün operasyonu

ANKARA (AA) - Başkentte polis ekipleri, bir apartmanın sığınağında 14 kilo 200 gram kıyılmış kaçak tütün, satışa hazır 10 bin 500 adet sigara, 600 boş makaron ve orijinal paketlerinden sökülmüş 195 adet TAPDK bandrolü ele geçirdi, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kaçak tütün saklandığına ilişkin ihbar üzerine Aktepe Mahallesi 966. Sokakta bulunan bir apartmanın sığınağına baskın yaptı.

Sığınakta yapılan aramada, 14 kilo 200 gram kıyılmış tütün, satışa hazır 10 bin 500 adet sigara, 600 boş makaron ve orijinal paketlerinden sökülmüş 195 adet TAPDK bandrolü ele geçirildi.

Malzemelerin, apartman girişinde faaliyet yürüten iş yerine ait olduğu bilgisine ulaşan ekipler, daha sonra söz konusu iş yerine gitti.

Sığınaktaki malzemelerin kendisine ait olduğunu itiraf eden iş yeri sahibi C.A. gözaltına alındı.

Hakkında adli işlem başlatılan şüpheli C.A'ya açıkta tütün bulundurduğu için 4733 Sayılı Kanun'un ilgili maddesi gereğince 697 lira idari yaptırım uygulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.