Başkentte son bir yılda aranan 17 bin 691 kişi yakalandı

- Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce il genelinde düzenlenen 26 operasyonda hırsızlık başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan 17 bin 691 kişi gözaltına alındı - Gözaltına alınan kişilerden 6 bin 22'si tutuklandı

03 Kasım 2018 Cumartesi 12:59
Başkentte son bir yılda aranan 17 bin 691 kişi yakalandı

ANKARA (AA) - CANKUT TAŞDAN - Başkentte son bir yıl içinde düzenlenen 26 operasyonda çeşitli suçlardan aranan 17 bin 691 kişi yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın talimatıyla kamu düzeninin korunması, kişilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında il genelinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 26 planlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda başta hırsızlık olmak üzere çeşitli suçlardan aranan 17 bin 691 kişi yakalandı.

Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda ateşli silah, mühimmat, kesici, delici alet ve uyuşturucu ele geçirildi.

Bu kişilerden 6 bin 22'si çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
BaşkentAranan Kişi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.