Başkentte yasa dışı yoldan silah satmaya çalışan şüpheli yakalandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde yasa dışı yoldan silah temin eden ve satmaya çalışan zanlı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık suç/faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürdükleri...

11 Mart 2021 Perşembe 18:56
Başkentte yasa dışı yoldan silah satmaya çalışan şüpheli yakalandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde yasa dışı yoldan silah temin eden ve satmaya çalışan zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık suç/faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürdükleri çalışmalar kapsamında, Mamak Misket ve Şahintepe mahallelerinde A.S'nin yasa dışı yoldan silah temin ettiği ve satmaya çalıştığı bilgisine ulaştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli A.S'nin ev, iş yeri ver aracında yapılan aramalarda tabanca, 2 fişek, ruhsatsız av tüfeği, Osmanlı dönemine ait 2 kılıç ve 2 bıçak ele geçirildi.

Zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
MAMAKSilahJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.