Başkentteki asayiş olaylarında toplam 15 şüpheli gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 12 kişi gözaltına alındı.Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, 5-10 Temmuz'da "uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine"...

11 Temmuz 2021 Pazar 19:20
Başkentteki asayiş olaylarında toplam 15 şüpheli gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 12 kişi gözaltına alındı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, 5-10 Temmuz'da "uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine" yönelik çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda yapılan kontrollerde üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan 12 kişi gözaltına alındı.

- Hırsızlık şüphelisi 3 kişi yakalandı

Etimesgut Bağlıca Mahallesi'ndeki 6 farklı marketten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine yapılan çalışmada ise 3 kişi yakalandı.

Hırsızlık olayını birden fazla suç kaydı ve arama kararları bulunan üç kişinin yaptığını tespit eden ekipler, şüphelilerin bulunduğu araçta 10 bin lira değerinde market ürünü ele geçirdi.

​​​​​​​Yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.