BBP Genel Başkanı Destici'den "10 Kasım" mesajı:

- "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin en önemli değerlerinden olmasının yanı sıra mücadelesiyle, eserleriyle, hem Türk dünyası hem de dünya mazlumları için bir umut ışığı olmuştur"

09 Kasım 2023 Perşembe 18:51
BBP Genel Başkanı Destici'den

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin en önemli değerlerinden olmasının yanı sıra mücadelesiyle, eserleriyle, hem Türk dünyası hem de dünya mazlumları için bir umut ışığı olmuştur." ifadesini kullandı.

Destici, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletlerin değerleriyle var olduğunu belirtti.

Mustafa Destici, şunları kaydetti:

"Dilimiz, inançlarımız, ortak tarihimiz, ortak mutluluklarımız ve acılarımızın yanında, milletimizin tarihine şekil veren evlatları, millet olma sürecimizin en önemli temel taşlarıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin en önemli değerlerinden olmasının yanı sıra mücadelesiyle, eserleriyle, hem Türk dünyası hem de dünya mazlumları için bir umut ışığı olmuştur.

Kurtuluş Savaşımızın Komutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, 85. ölüm yıl dönümünde, devletimizi, istiklalimizi ve istikbalimizi bize armağan eden şehitlerimiz ve gazilerimizle birlikte, rahmetle, minnetle, saygıyla yad ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.