BBP İl Başkanı Satılmış'tan KGC'ye ziyaret

KAYSERİ (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Hakan Satılmış ve bazı ilçe başkanları, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.Ziyarette konuşan Satılmış, BBP ve Alperen Ocakları olarak Kayseri'de yen bir yapılanma...

16 Ağustos 2022 Salı 14:03
BBP İl Başkanı Satılmış'tan KGC'ye ziyaret

KAYSERİ (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Hakan Satılmış ve bazı ilçe başkanları, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Satılmış, BBP ve Alperen Ocakları olarak Kayseri'de yen bir yapılanma sürecine başladıklarını söyledi.

BBP'nin seçim barajı diye bir sorunu olmadığını belirten Satılmış, "Çünkü Cumhur İttifakı içerisinde yer alıyor. Kayseri'de bundan önceki oy potansiyelimize baktığımız zaman Allah nasip ederse artık Kayser'de Büyük Birlik Partisi Alperenler'i temsilen inşallah bir vekil çıkacaktır kanaatindeyiz." dedi.

KGC Başkanı Metin Kösedağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.