BBP'nin Sarıoğlan ilçe kongresi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıoğlan İlçe Teşkilatı'nın 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından...

27 Şubat 2022 Pazar 16:57
BBP'nin Sarıoğlan ilçe kongresi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıoğlan İlçe Teşkilatı'nın 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan kurulu üyeleri seçildi.

Tek listeyle gidilen seçimde Ahmet Aydın, ilçe başkanı oldu.

Aydın, yaptığı konuşmada, aldıkları sorumluluğun bilincinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Önceliğimiz ilçemizde Büyük Birlik Partisi'ni en iyi şekilde temsil etmek. Bunun için üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Beni bu göreve layık gören partililerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BbpKongreKayseriSarıoğlan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.