BEBKA Genel Sekreteri Durak'tan Mihalgazi ilçesine ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Muhammed Zeki Durak, Mihalgazi ilçesini ziyaret etti. Durak, Mihalgazi ilçesinde Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenen "Toprağın...

03 Aralık 2021 Cuma 11:28
BEBKA Genel Sekreteri Durak'tan Mihalgazi ilçesine ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Muhammed Zeki Durak, Mihalgazi ilçesini ziyaret etti.

Durak, Mihalgazi ilçesinde Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenen "Toprağın Bereketi Sofralarda Projesi" ile ilçede turşu üretimi için kurulacak turşu fabrikasında incelemelerde bulundu.

Mihalgazi İlçe Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün'den çalışmalar hakkında bilgi alan Durak, ilçede kurulacak sebze-meyve işleme tesisini de inceledi.

Daha sonra İlçe Belediye Başkanı Akgün'ü ziyaret eden Durak, BEBKA'nın projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
EskişehirBEBKAMihalgazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.