Belediye Başkanı İlbey'den kaymakama ziyaret

SİVAS (AA) - Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, Kaymakam Vekili Halil Dalak'ı makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalak, belediye başkanlığına yeni seçilen İlbey'e "hayırlı olsun" dileklerini...

15 Nisan 2019 Pazartesi 11:58
Belediye Başkanı İlbey'den kaymakama ziyaret

SİVAS (AA) - Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, Kaymakam Vekili Halil Dalak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalak, belediye başkanlığına yeni seçilen İlbey'e "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Amaçlarının ilçeye birlikte hizmet etmek olduğunu belirten Dalak, "Hizmetlerin daha iyi düzeye gelmesi, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının birlik ve beraberlikleriyle oluyor. İnanıyorum ki Turan başkanımızla vatandaşımıza hizmet ederek ilçemizi daha güzel yarınlara hazırlayacağız." dedi.

Ulaş'ın gelişimi ve değişimi için kurumlarla istişare ederek hizmet edeceğini aktaran İlbey ise "Daha modern bir Ulaş'ın inşasını hep birlikte yapacağız. Halkımızın bize vermiş olduğu bu anlamlı görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içinde çalışarak vatandaşımıza toplumsal fayda sağlayacağız." diye konuştu.

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Burhanettin Durak ve belediye meclis üyeleri Murat Koçak ve Mustafa Akbulut da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
SivasZiyaretUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.