Belediye Başkanı Özdemir, LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 6 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.Özdemir, mesajında, pazar günü 8. sınıf öğrencilerinin uzun zamandır çalıştıkları...

04 Haziran 2021 Cuma 14:47
Belediye Başkanı Özdemir, LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 6 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Özdemir, mesajında, pazar günü 8. sınıf öğrencilerinin uzun zamandır çalıştıkları önemli bir sınava gireceğini belirtti.

Sınavın öğrencilerin geleceği açısından çok önemli olduğuna dikkati çeken Özdemir, şunları kaydetti:

"Salgın tedbirleri sonucunda okullarımız belli bir süredir eğitim ve öğrenime ara vermişti. Bu süre zarfında öğrenciler, LGS'ye evlerinde hazırlanmak zorunda kaldı. Bu şartlardan dolayı birçok öğrencimiz sınavlara istediği düzeyde hazırlık yapamamış olabilir. Nihayetinde hiçbir şey gençlerimizin sağlığından daha önemli değildir. Bu sınav hiçbir şeyin sonu değildir. Sınav başarısının hayat başarısı olmadığını bilmek gerekir. Başarı ya da başarısızlığı her şeyin başlangıcı ya da sonu olarak görmemeli, öğrencilerimize bu konuda sonuna kadar destek olunmalıdır."

Özdemir, öğrencilerin öğrenci kimlik kartlarını göstererek şehir içi otobüslerini ücretsiz kullanabileceğini ifade ederek, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.