Belediye Başkanı Saygılı'dan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u ziyaret etti.Saygılı, kulübün tesislerinde gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Veli Uça, yönetim kurulu...

09 Şubat 2021 Salı 14:19
Belediye Başkanı Saygılı'dan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u ziyaret etti.

Saygılı, kulübün tesislerinde gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Veli Uça, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Erman Güraçar ile görüştü.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a her zaman destek verdiklerini ve takımın en iyi yere gelmesi için çalışmalar yaptıklarını aktaran Saygılı, başarılar diledi.

Uça da bütün ekiple takımın en iyi yere gelmesi için çalıştıklarını belirterek, en büyük destekçilerinden biri olan Belediye Başkanı Saygılı'ya da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.