Belediye borçlarına kesinti uygulanmayacak

İSTANBUL (AA) - Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, 2021 yılı ağustos, eylül ve ekim aylarında belediye borçlarına kesinti yapılmayacak.Türkiye Belediyeler Birliği'nden (TBB) yapılan açıklamaya göre, 2021...

16 Temmuz 2021 Cuma 15:00
Belediye borçlarına kesinti uygulanmayacak

İSTANBUL (AA) - Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, 2021 yılı ağustos, eylül ve ekim aylarında belediye borçlarına kesinti yapılmayacak.

Türkiye Belediyeler Birliği'nden (TBB) yapılan açıklamaya göre, 2021 yılı ağustos, eylül ve ekim aylarında belediye borçlarına kesinti yapılmayacak. Açıklamada, "Konuyla alakalı 16 Temmuz 2021 tarihli ve 31543 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, belediyelerin genel bütçe vergi gelirlerinden borçlarına mahsuben yapılan kesintiler, 2021 yılı ağustos, eylül ve ekim aylarında yüzde sıfır olarak uygulanacak. Alınan kararın belediyelerin yaz dönemi hizmetlerini kolaylaştırması bekleniyor." ifadeleri kullanıldı.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeKesinti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.