Beydili köylüleri Nallıhan'da buluştu

ANKARA (AA) - Beydili köylüleri, Nallıhan ilçesinde bir araya geldi.Türkiye'nin yaklaşık 30 şehrinden katılımla Nallıhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen buluşmada, Baydili-Beydili boyundan gelenler buluştu.Nallıhan Belediyesinin ev...

01 Ağustos 2021 Pazar 13:09
Beydili köylüleri Nallıhan'da buluştu

ANKARA (AA) - Beydili köylüleri, Nallıhan ilçesinde bir araya geldi.

Türkiye'nin yaklaşık 30 şehrinden katılımla Nallıhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen buluşmada, Baydili-Beydili boyundan gelenler buluştu.

Nallıhan Belediyesinin ev sahipliği yaptığı programa, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Kaymakam Ergün Baysal, Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Beydili Nallıhan Derneği Başkanı Mustafa Orman ile 30 dolayında dernek başkanı ya da temsilcisi katıldı.

Tarihçi Derya Gürtaş, programda, Oğuz ve Kayı boyları ile Beydili-Baydili boyları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Yönetmen ve yapımcı, Beybir Derneği Başkanı Süleyman Baydili da "Beydili-Baydili" belgeselini çekeceklerini ve gelecek kuşaklara güzel bir belge bırakacaklarını söyledi.

Beydili Dernek Başkanı Mustafa Orman da bundan sonraki buluşmaların Şanlıurfa ve Sivas’ta düzenleneceğini aktardı.

Anahtar Kelimeler:
NallıhanBeydili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.