Beymen Club’ın fotoğraf yarışmasına son başvuru 18 Ağustos

İSTANBUL (AA) - Beymen Club’ın Instagram üzerinden gerçekleştirilen “Yaz Hiç Bitmesin” temalı fotoğraf yarışması başvuruları 18 Ağustos Pazar günü sona eriyor. Beymen'den yapılan açıklamaya göre, yazı en iyi anlattığı düşünülen...

06 Ağustos 2019 Salı 13:02
Beymen Club’ın fotoğraf yarışmasına son başvuru 18 Ağustos

İSTANBUL (AA) - Beymen Club’ın Instagram üzerinden gerçekleştirilen “Yaz Hiç Bitmesin” temalı fotoğraf yarışması başvuruları 18 Ağustos Pazar günü sona eriyor.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, yazı en iyi anlattığı düşünülen fotoğrafı 18 Ağustos Pazar gününe kadar #BeymenClublaYazHiçBitmesin hashtag’i ve @beymenclub’ı etiketleyerek Instagram’dan paylaşanların hediye kazanma fırsatı yakalıyor.

Birincinin Beymen Club’dan 3 bin TL’lik, ikincinin 2 bin TL’lik, üçüncünün ise bin TL’lik hediye çeki ile ödüllendirileceği yarışmanın jürisinde, Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili, Beymen CMO’su Polat Uyal, 212 Studio Kurucusu Handan Yılmaz, moda yazarı Koray Caner, sanatçı Sedef Gali yer alıyor.

18 yaşından büyük herkesin katılabileceği yarışmada dereceye giren fotoğraflar, #BeymenClublaYazHiçBitmesin dijital sergisi dahilinde seçili Beymen Club’lardaki ekranlarda ve Beymen Club sosyal medya hesaplarında sergilenecek.

Anahtar Kelimeler:
Beymen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.