Beymen’den Anneler Günü için hediye önerileri

- Beymen, farklı kategorilerdeki hediye seçenekleri ile Beymen’lerde, www.beymen.com adresinde ya da Beymen uygulamasında müşterilerini bekliyor

26 Nisan 2022 Salı 12:20
Beymen’den Anneler Günü için hediye önerileri

İSTANBUL (AA) - Beymen, Anneler Günü'ne özel ayakkabıdan parfüme farklı hediye seçenekleri ile müşterilerine özel bir deneyim sunuyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, Beymen, farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki birbirinden özel hediye seçenekleri ile bu yıl da Anneler Günü alışverişlerinin ayrıcalıklı adresi olmaya devam ediyor. Ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan rengarenk şapka ve berelere, niş parfümlerden kozmetiğe annelerin kalbini kazanacak en özel hediye seçenekleri Beymen’lerde, www.beymen.com adresinde ya da Beymen uygulamasında müşterilerini bekliyor.

Açıklamaya göre ayrıca, müşteriler hediyeleri seçerken Beymen Hediye Danışmanları'ndan yardım alabiliyor ve Beymen Adrese Teslim Hizmeti ile hediyelerini Türkiye'nin her yerine en hızlı şekilde ulaştırabiliyor. Açıklamada hediye kategorileri şu şekilde yer alıyor:

- Stil sahibi anneler için

Güçlü kadınlardan ilham alan Alexander McQueen, feminen ve bohem stiliyle Etro, çiçek desenleri ve barok kumaşlardan oluşan göz kamaştıran tasarımlarıyla Dolce & Gabbana, çevre dostu koleksiyonuyla Stella McCartney’in aralarında yer aldığı pek çok dünya markasının yanı sıra feminen ve zarif tasarımları Beymen Collection ve 90’ların minimallizmini 2000’lerin futuristik bohem tavrıyla buluşturan Academia’nın sayısız hediye seçenekleri Beymen’de bulunuyor.

- Ayakkabı ve çanta tutkunu anneler için

Aquazzura, Christian Louboutin, Valentino Garavani ve Manolo Blahnik’in feminen modelleri, Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti gözalıcı tasarımlarıyla dikkati çekiyor. Ayrıca Dsquared2, Chloe, Etro, Tod’s, Stella McCartney, Golden Goose’un aralarında yer aldığı dünya markalarının sneaker’ları arasından da hediye seçilebiliyor. Alexander McQueen’in göz alıcı clutchları, Bottega Veneta, Balmain, Dolce &Gabbana ve Valentino Garavani’nin ikonik çantaları ya da Beymen Çanta’ların yalın ve minimal tasarımlarıyla anneleri mutlu ediyor.

- Parfüm seven anneler için

Anneler Günü için daha kişisel bir hediye aranıyorsa, etkileyici esansları ve göz alıcı şişeleriyle exclusive olarak Beymen’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler Creed, Amouage, Killian, Tom Ford, Byredo, Hermes, Parfums de Marly ve Memo Paris’in en yeni kokuları ile arasından hediye seçimi yapılabiliyor.

- Aksesuar Seven Anneler için

Beymen’de aksesuar sevenlerle buluşan Aida Bergsen, Peracas, Kısmet by Milka, Begum Khan, Melis Göral, Bee Goddess ve Ninon’un şık ve zarif tasarımları; Helene Berman London, Catarzi, Eric Javitz, Ferruccio Vecchi’nin hasır şapkaları; Etro ve Dolce&Gabban’nın renkli fularları arasından annelerin zevkine uygun seçenekler bulunabiliyor.

-Dekorasyon tutkunu anneler için

Dünyaca ünlü kristal markası Moser’in el yapımı objeleri, Fornasetti’nin ikonik portrelerle süslenen dekoratif tabakları, Vista Alegre Atlantis’in şık sofra ürünleri, Diptyque’in şık ambalajı ve büyüleyici notalara sahip mumları, Etro Home’un ikonik şal desenli ev tekstili ürünleri gibi ünlü markaların farklı fiyat aralıklarındaki Beymen Home alternatifleri arasından Anneler Günü hediyesi seçilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
BeymenAnneler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.