Beypazarı Belediyesinin yeni hizmet binası inşaatında sona gelindi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, inşaatı süren yeni belediye binasının tamamlanma aşamasında olduğunu bildirdi.Kaplan, AA muhabirine, yapımı tamamlanmak üzere olan ve 11 bin metrekareye yakın kullanım alanlı binada...

07 Mayıs 2021 Cuma 13:48
Beypazarı Belediyesinin yeni hizmet binası inşaatında sona gelindi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, inşaatı süren yeni belediye binasının tamamlanma aşamasında olduğunu bildirdi.

Kaplan, AA muhabirine, yapımı tamamlanmak üzere olan ve 11 bin metrekareye yakın kullanım alanlı binada Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesine yer verdiklerini söyledi.

Çarşı içi eski namazgah meydanında bulunan kütüphane ve çevresindeki binaların kentsel dönüşüm dolayısıyla yıkılacak olması hasebiyle kütüphaneye belediyede geniş bir alan tahsis edildiği belirten Kaplan, "Okuma odaları, sinema salonu, konferans salonu, kültür etkinliği salonu ve diğer alanlarıyla dünya standartları üzerinde bir kütüphane oluşturacağız. Bunun için tüm hazırlılar hızlı bir şekilde sürüyor. Kitap kurtlarının bu salona giderek kitap okuyayım diye can atacakları bir kütüphane ortaya koyuyoruz." dedi.

Kaplan, kütüphalede 50 bin kitap bulunacağını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.