Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'a "hayırlı olsun" ziyaretleri

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz'a "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor.İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'ı, İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirci, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kerem Zeki...

02 Ağustos 2022 Salı 12:39
Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'a

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz'a "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'ı, İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirci, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kerem Zeki Fikret, Tapu Müdürü Tunahan Yiğit, ASKİ Beypazarı Müdürü İbrahim Avcı, DP İlçe Başkanı Enver Atak ile özel sürücü kursu yetkilileri ziyaret etti.

Yılmaz, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri başta olmak üzere herkese teşekkür ederek, ilçe genelinde eğitimin kalitesini artırmak üzere kurumlarla da istişarelerde bulunacaklarını ve irtibatlı olacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.