Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğünden "ev ziyareti" uyarısı

ANKARA (AA)- Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ev ziyaretlerinde bulunulmaması uyarısı yaptı.Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, vaka sayılarının giderek arttığı belirtildi.Vatandaşların...

21 Nisan 2021 Çarşamba 15:16
Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğünden

ANKARA (AA)- Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ev ziyaretlerinde bulunulmaması uyarısı yaptı.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, vaka sayılarının giderek arttığı belirtildi.

Vatandaşların alınan önlemlere, sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet etmeleri istenen açıklamada, "İlçede vaka sayıları en çok ailelerin birbirilerini ve komşularını ziyaretlerinden artıyor. Artık buna bir son verilmesi gerekiyor. Vatandaşların kesinlikle komşu ziyareti, ebeveyn ziyareti, aile oturmaları gibi durumlara son vermeleri gerekiyor." ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıUyarıZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.