Beypazarı ilçesinde ibadethanelerde dezenfekte çalışması

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ibadethanelerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, yeni normalleşme süreci kapsamında ibadete açılan camilerde ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştirerek...

08 Haziran 2020 Pazartesi 14:11
Beypazarı ilçesinde ibadethanelerde dezenfekte çalışması

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ibadethanelerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekipleri, yeni normalleşme süreci kapsamında ibadete açılan camilerde ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştirerek vatandaşların ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapmasını sağlıyor.

İlçedeki tüm ibadethanelerin düzenli olarak temizliğini yapan belediye ekipleri, ilaçlama çalışması da gerçekleştirerek, ibadethaneleri sterilize hale getiriyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçedeki tüm cami ve ibadethanelerin temizlik çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

Camilerin yeniden ibadete açılması ile ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kaplan, "Halkın rahatlıkla gelebileceği ibadethanelerimizde dezenfekte çalışması yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda yerine getirmelerini sağlıyoruz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıDezenfekte
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.