Beypazarı ilçesinde yarın elektrik kesintisi yapılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçe merkezi ve bazı mahallelerine yarın belirli saatler arasında elektrik kesintisi yapılacak.Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı bazı mahallelere...

13 Eylül 2021 Pazartesi 15:54
Beypazarı ilçesinde yarın elektrik kesintisi yapılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçe merkezi ve bazı mahallelerine yarın belirli saatler arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı bazı mahallelere arıza onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması ve planlı bakım ve iyileştirme çalışması dolaysıyla yarın enerji verilemeyecek.

Buna göre, 09.30-11.30 saatleri arasında Başağaç, Ayvaşık, Hacıkara mahallelerinin bazı sokaklarında, 09.30-17.30 saatleri arasında Cumhuriyet, Zafer, Bağözü, Çakıloba, Çantırlı, Dibekören ve Kapullu mahallelerine, 13.30-15.30 saatleri arasında ise Başağaç, Yeşilağaç, Bağözü, Çakılolba, Doğanyurt, Fasıl, Kaplan, Kozağaç, Köst, Kuyucak ve Sarıağıl mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.