Beypazarı İtfaiyesi'nden uyarı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye İtfaiye Amirliği vatandaşları, serinlemek için göl, gölet ve ırmaklara girmemeleri konusunda uyardı.İtfaiye Amirliği yetkilileri, yaptıkları açıklamada, havaların ısınmasıyla ortaya çıkan önemli bir...

02 Temmuz 2018 Pazartesi 18:41
Beypazarı İtfaiyesi'nden uyarı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye İtfaiye Amirliği vatandaşları, serinlemek için göl, gölet ve ırmaklara girmemeleri konusunda uyardı.

İtfaiye Amirliği yetkilileri, yaptıkları açıklamada, havaların ısınmasıyla ortaya çıkan önemli bir tehlikenin de göl, gölet, ırmak çevresinde piknik yapanların serinlemek amacıyla suya girmeleri olduğu belirtilerek her yaz birçok kişinin boğularak yaşamını yitirdiğine işaret edildi.

Beypazarı çevresinde bulunan, göl, gölet ve ilçe yakınlarından geçen Kirmir ve Süveri çaylarında boğulmalar meydana geldiğinin bilindiğini kaydeden yetkililer, "Bu nedenle yüzmek veya serinlemek amacıyla ırmak ve dere yataklarında suya girilmesi uygun değil. Bilmediğiniz yerde su birikintisine girmek oldukça tehlikelidir. Sonu hüsranla sonuçlanabilir, pikniğiniz kabusa dönüşebilir." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıUyarıItfaiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.