Beypazarı Kaymakamı Bozdemir: "3 okul ve 4 katlı yurt binasında yıkım çalışmaları başlatıldı"

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Bilal Bozdemir, depreme dayanıklı olmayan okul binalarına yönelik, "3 okul ve 4 katlı yurt binasında yıkım çalışmaları başlatıldı." dedi.Bozdemir yaptığı açıklamada, deprem dayanıklılık...

06 Nisan 2021 Salı 12:23
Beypazarı Kaymakamı Bozdemir:

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Bilal Bozdemir, depreme dayanıklı olmayan okul binalarına yönelik, "3 okul ve 4 katlı yurt binasında yıkım çalışmaları başlatıldı." dedi.

Bozdemir yaptığı açıklamada, deprem dayanıklılık testi yapılan eğitim kurumlarına yönelik çalışmalar yapıldığını belirtti.

"3 okul ve 4 katlı yurt binasında yıkım çalışmaları başlatıldı." diyen Bozdemir, "Eski Kız Meslek Lisesi, Ticaret Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu ve Beypazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci yurdu binası için yıkım kararı çıktı. İlçede okul sayısı yeterli." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
BeypazarıOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.