Beypazarı Ticaret Odasında turizm toplantısı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi Ticaret Odası tarafından turizm alanında faaliyet gösteren ve dolaylı olarak sektöre hizmet veren firmaların temsilcilerinin katılımıyla toplantı yapıldı.Odadan yapılan açıklamaya göre, Ticaret...

13 Ocak 2022 Perşembe 11:57
Beypazarı Ticaret Odasında turizm toplantısı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi Ticaret Odası tarafından turizm alanında faaliyet gösteren ve dolaylı olarak sektöre hizmet veren firmaların temsilcilerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

Odadan yapılan açıklamaya göre, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda ilçenin turizm sektöründeki yeri ve konumu değerlendirildi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Göçmen, ilçenin turizm sektörü yatırımlarının durumu, geçmiş dönem ziyaretçi taleplerinin değerlendirilmesi ve 2022 yılı ziyaretçi sayısının artırılmasını ele aldıklarını bildirdi.

İşletmecilerin görüşlerini de aldıklarını aktaran Göçmen, "Turizmdeki hamlemizi iyi yapmalıyız. Pandemiden olumsuz etkilendik ama turizmde mutlaka bir yol haritası çizmeliyiz. Beypazarı’na daha çok turist çekebilmek için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz. Bir kere kriterleri çok iyi korumalıyız. 2022 yılında Beypazarı’nın turizmde gelinen noktada daha turist almasını sağlamaya çalışacağız." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.