Beypazarı'nda bayram tatili dolayısıyla güvenlik tedbirleri artırıldı

ANKARA (AA) - Bayram tatili yoğunluğu yaşanan Beypazarı ilçesinde güvenlik tedbirleri artırıldı.Beypazarı Emniyet Müdürü Metin Demirci, gazetecilere, ilçede tatil boyunca ek güvenlik tedbirleri aldıklarını ve hayata geçirdiklerini söyledi.Trafik...

10 Temmuz 2022 Pazar 14:40
Beypazarı'nda bayram tatili dolayısıyla güvenlik tedbirleri artırıldı

ANKARA (AA) - Bayram tatili yoğunluğu yaşanan Beypazarı ilçesinde güvenlik tedbirleri artırıldı.

Beypazarı Emniyet Müdürü Metin Demirci, gazetecilere, ilçede tatil boyunca ek güvenlik tedbirleri aldıklarını ve hayata geçirdiklerini söyledi.

Trafik denetimleri ve asayiş uygulamalarının aksatılmadan sürdürüleceğini belirten Demirci "Bayram tatilinde Beypazarı'na çeşitli yerlerden ziyaretçi akını olacağını biliyoruz. Bugünden itibaren yoğunluk yaşanmaya başlamasının akabinde, ekipler gelen misafirlere yol gösterici ve yönlendirici olacak. Beypazarı'na gelen yerli ve yabancı turistlerin ilçede en güzel şekilde gezmelerini sağlamak ve asayiş düzeninin sağlanması adına da güvenlik güçleri iş başında olacak." dedi.

Bu arada Emniyet Müdürü Demirci, Beypazarı'na gelen ziyaretçilerin bayramını kutladı.


Anahtar Kelimeler:
BeypazarıBayram Tatili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.