Beypazarı'nda gıda denetimi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri ortak gıda denetiminde bulundu.İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki fırınl, market ile üretim...

02 Mart 2021 Salı 19:34
Beypazarı'nda gıda denetimi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri ortak gıda denetiminde bulundu.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki fırınl, market ile üretim yapan işletmelere yönelik gıda denetiminde bulundu.

İlçe Tarım Orman Müdürü Esin Korkmaz'ın da katıldığı denetimlerde, ekipler ürünlerin son kullanma tarihilerini kontrol ederken, fırınlar ile diğer imalathanelerde, ürünlerin yapıldığı yerlerin, saklandığı yerlerin, taşınmadaki koşullar kontrol edildi.

Bazı fırınların geri planlarının kirli olması dolayısıyla, bu işletmelere ihtar yapıldı. Eksiklerini gidermeyen bazı işletme sahibine de ceza yazıldı.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.