Beypazarı'nda öğrencilerden şehit ailesine ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde öğrenciler, şehit asker Onur Yaman'ın ailesini ziyaret etti.Beypazarı Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Hüseyin Kaplan ile şehit asker Yaman'ın ailesine ziyarette bulundu.Ziyarette, aileye...

31 Ağustos 2022 Çarşamba 12:29
Beypazarı'nda öğrencilerden şehit ailesine ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde öğrenciler, şehit asker Onur Yaman'ın ailesini ziyaret etti.

Beypazarı Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Hüseyin Kaplan ile şehit asker Yaman'ın ailesine ziyarette bulundu.

Ziyarette, aileye başsağlığı dileyen ve dua eden öğrenciler, şehidin odası gezdi.

Anne Sultan Yaman, evde oğullarının odasını adeta müzeye dönüştürdüklerini belirterek, burada evladının tüm özel eşyalarının fotoğraflarının ve şehitlik beratının muhafaza edildiğini söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılında yapılan ziyaretten çok etkilendiklerini kaydeden Yaman, şöyle konuştu:

"Bir evladımız şehit düştü, ama şimdi onlarca, yüzlerde evladımız var. Vatanımızın kimseyle paylaşılacak bir karış toprağı yok. Geleceğimiz teminatı çocuklarımız, bu vatana en güzel şekilde sahip çıkacaklardır, bundan en ufak şüphemiz yok. Allah hepsinden razı olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.