Beypazarı'nda okul müdürlerinden Başkan Kaplan'a ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki okul müdürleri, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ziyaret etti.Kaplan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim öğretimin her zaman öncelikleri olduğunu söyledi.Eğitime desteğinin her zaman...

22 Kasım 2021 Pazartesi 13:14
Beypazarı'nda okul müdürlerinden Başkan Kaplan'a ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki okul müdürleri, Belediye Başkanı Tuncer Kaplanziyaret etti.

Kaplan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim öğretimin her zaman öncelikleri olduğunu söyledi.

Eğitime desteğinin her zaman süreceğine işaret eden Kaplan, gelecekte ülkeyi yönetecek gençlerin çok iyi yetiştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaplan, hafta sonu okullarda dezenfekte çalışması yaptıklarını da aktardı.

Yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen okul müdürleri de eğitim öğretimle ilgili konularda Başkan Kaplan ile istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonunda Şehit Hacı Kazım Ozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Değirmencioğlu, Kaplan'a üzerinde Hazreti Muhammed'in Veda Hutbesi'nin yazılı olduğu tablo hediye etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.