Beypazarı'nda planlı elektrik kesintisi yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi Macun ile Yuğunpelit mahallelerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları dolaysıyla elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden...

13 Ağustos 2021 Cuma 19:14
Beypazarı'nda planlı elektrik kesintisi yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi Macun ile Yuğunpelit mahallelerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları dolaysıyla elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 15 Ağustos Pazar Macun ile Yoğunpelit mahallesine enerji verilemeyeceği kaydedildi.

Macun Mahallesi'ndeki kesintinin sabah 9.30 ile 12.00 saatleri arasında yapılacağı bildirilen açıklamada, Yoğunpelit Mahallesi'nde ise 13.30 ile 17.00 saatleri arasında yapılacağı aktarıldı.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraElektrik Kesintisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.