Beypazarı'nda sera çalışması

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince başlatılan çalışma kapsamında 5 bin metrekare büyüklüğündeki seranın tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, otomasyonlu ve topraklı olmak üzere 5 bin metrekarelik çiçek...

09 Aralık 2020 Çarşamba 17:34
Beypazarı'nda sera çalışması

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince başlatılan çalışma kapsamında 5 bin metrekare büyüklüğündeki seranın tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, otomasyonlu ve topraklı olmak üzere 5 bin metrekarelik çiçek ve sebze fidesi üretim seralarında çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Örnek Meyve Bahçesi ve Tohum Eleme Tesisi'nin hemen yanında yer alan 5 bin metrekarelik tam otomasyon seraları tamamlandığında, ilçedeki tarım çalışmalarını destekleme ve çiftçiye destek sağlamak üzere sebze fidesi yetiştirmenin yanında her mevsim kullanılabilecek salon bitkileri, mevsimlik çiçek ve peyzaj ürünleri de üretilecek."

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da seraların tamamlanmasıyla hemen fide dikimine başlanacağını bildirdi.




Anahtar Kelimeler:
BeypazarıSera
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.