Beypazarı'nda UNESCO değerlendirme toplantısı yapıldı

ANKARA (AA) - UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Ankara'nın Beypazarı ilçesinde UNESCO değerlendirme toplantısı yapıldı.Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Kültür ve Turizm Bakanlığından Dr. Şule...

22 Ekim 2021 Cuma 16:16
Beypazarı'nda UNESCO değerlendirme toplantısı yapıldı

ANKARA (AA) - UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Ankara'nın Beypazarı ilçesinde UNESCO değerlendirme toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Kültür ve Turizm Bakanlığından Dr. Şule Kılıç Yıldız, bilgilendirmede bulundu.

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, ilçenin UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer almasının önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde dahil oldukları için memnun olduklarını kaydetti.

Toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.




Anahtar Kelimeler:
ToplantıBeypazarıUnesco
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.