Beypazarı'nda yapılması planlanan yamaç paraşütü sezon açılışı hava muhalefeti nedeniyle ertelendi

ANKARA (AA) - Başkentin Beypazarı ilçesi Üreğil köyüne, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yamaç paraşütü sezon açılışı ve uçuşlar, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.Beypazarı Üreğil Mahallesi 1450-1500 rakımlarındaki...

12 Haziran 2021 Cumartesi 15:08
Beypazarı'nda yapılması planlanan yamaç paraşütü sezon açılışı hava muhalefeti nedeniyle ertelendi

ANKARA (AA) - Başkentin Beypazarı ilçesi Üreğil köyüne, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yamaç paraşütü sezon açılışı ve uçuşlar, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.

Beypazarı Üreğil Mahallesi 1450-1500 rakımlarındaki Ovacık yaylasına, geçen yıl Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yamaç paraşütü sahasında, bugün yapılması planlanan sezon açılışı ileri bir tarihe tehir edildi.

Üreğil Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vural Yiğit, hava muhalefeti nedeniyle sezon açılışının ve uçuşların bir başka güne ertelendiğini söyledi.

Dernek başkanı Yiğit, Sezon açılışının yapılacağı tarih ve günü önümüzdeki günlerde belirleyerek, yamaç paraşütü pilotlarına ve kamuoyuna duyuracaklarını kaydetti.




Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.