Beypazarı'ndaki festivalde alınan stant ücretleri geri ödenecek

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, 10-12 Haziran'da düzenlenen 26. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Tarım, Kültür, Turizm ve Tarih Festivali'nde ücret ödeyerek stant açanlara paralarının geri ödeneceğini bildirdi.Belediyeden yapılan...

09 Ağustos 2022 Salı 20:42
Beypazarı'ndaki festivalde alınan stant ücretleri geri ödenecek

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, 10-12 Haziran'da düzenlenen 26. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Tarım, Kültür, Turizm ve Tarih Festivali'nde ücret ödeyerek stant açanlara paralarının geri ödeneceğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, festival sırasında yaşanan sağanaktan etkilenen esnafa, belediye tarafından alınan stant paraları geri ödenecek.

Belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda, hava muhalefeti nedeniyle esnafın satış yapamadığı düşünülerek, stant paralarının iade edilmesi kararlaştırıldı.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraBeypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.