Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Başkent Muhtarlar Federasyonu üyeleri Beypazarı ilçesinde bir araya geldi.Başkent Muhtarlar Federasyonu başkanlığına getirilen Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, Halkevi'nde Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer...

28 Mart 2021 Pazar 18:14
Beypazarı'ndan kısa kısa

ANKARA (AA) - Başkent Muhtarlar Federasyonu üyeleri Beypazarı ilçesinde bir araya geldi.

Başkent Muhtarlar Federasyonu başkanlığına getirilen Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, Halkevi'nde Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tarafından muhtarlara kahvaltı verildiğini ve kahvaltının ardından görev dağılımı yaptıklarını söyledi.

Başkentin 24 ilçesinde ve Ankara merkezden gelen muhtarlara Beypazarı ilçesini gezdirdiklerini belirten Köksal, "Başkent Murtalar Federasyonu olarak ilk toplantımızı Beypazarı ilçesinde düzenledik. Beypazarı'nı görmemiş ve gezmemiş muhtarlarımız var. Muhtarlarımıza ilçenin tarihi mekanlarını, tarihi kalıntılarını, tarihi konaklarını, hanlarını, hamamlarını gezdirmeye çalıştık." dedi.

Federasyon olarak her yönetim kurulu toplantını bir başka ilçede yapacaklarını vurgulayan Köksal, "Oraları da tanıma fırsatı bulunacağız. Biz muhtarlar olarak, köyümüzü, mahallemizi, ilçemizi, beldemizi iyi tanımak zorundayız." diye konuştu.

Toplantıya katılan muhtarlar, Beypazarı ilçesini çok beğendiklerini dile getirdi.

- Beypazarı'nda hafta sonu yoğunluğu

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda hafta sonu yoğunluk yaşandı.

Güzel havayı fırsat bilen Başkentliler tarihi ilçede zaman geçirdi.

Belediye zabıta müdürlüğü ekipleri de Demirciler Sokağı'na girişte ateş ölçümü yaptı.

Nilgün Yaman, eşi ve çocuklarıyla Ankara'dan Peypazarı'na geldiğini belirterek, "Güzel havanın tadını çıkardık, yöresel lezzetlerin tadına baktık. Güzel bir hafta sonu oldu." dedi.

Yaman, Hıdırlık Tepesi'nin de bir an öncesi ziyarete açılmasını beklediklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.