Beyşehir Belediye Meclisi Toplantısı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Uluslararası Göl Festivali'ni değerlendirdi.Beyşehir Belediyesi Meclisi'nin ağustos ayı mutat toplantısına başkanlık eden Başkan...

07 Ağustos 2019 Çarşamba 09:56
Beyşehir Belediye Meclisi Toplantısı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Uluslararası Göl Festivali'ni değerlendirdi.

Beyşehir Belediyesi Meclisi'nin ağustos ayı mutat toplantısına başkanlık eden Başkan Adil Bayındır, ilçede geçen hafta sona eren festivalin ilçenin tanıtımı açısından oldukça iyi geçtiğini ve gelecek yıl tekrarlanacağını söyledi.

Bayındır yapılan festivalin belediyeye ekonomik olarak da bir yük getirmediğini ve konuyu sponsorluk anlaşmalarıyla aştıklarını kaydetti.

Toplantıda ayrıca, gündeme daha önce alınan konular da müzakere edilerek karara bağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.